Jawab jangan dop jawab !

Awop ape khabor ? Sihat dop ? Kalau dop sihat cepat-cepat jumpa doktor tao . Bimbang kekgi makin teruk . Saye takboh awop sakit . Saye sayang awop *Muah muah . Blueekk ! Mesti ade yang tertanya , "Babpe dengan dea ni ? Hilang kewarasan doh ke ? Gile doh ke ?". Dan sekarang aku nok jawab terus walaupon takdop yang tertanya seperti yang dinyatakan di atas . Aku ni still waras and dop gile cuma sekarang ni aku sedang cuba untuk meriangkan diri sendiri .

Babpe aku buad gitu ? Well , aku mintak maaf doh dekat 'orang tu' atas semue saloh aku . Aku cume harap dea nok kawan dengan aku balek , tu jee . Lama doh aku tunggu jawapan dea . Tapi napok gayanyee macam takdop harapan langsung . Macam yang aku nyatakan dalam post sebelum ni , aku bagai menunggu bas di stesen kereta api . Atau buleh gop dikatakan bagai menunggu kanak-kanak 2 tahun melahirkan seorang bayi . Jadi owp ? Humm , buleh la tuu ==' So , disebabkan tu aku give up . Malas nok tunggu , malas nok merayu lagi doh . Aku bukan nok sangat kacau hidup orang . Kalau dea still nok kawan , aku akan kawan jee . Kalau dea takboh , SUDOH . Aku dop sakit hati pon , hati dea lagi sakit disebabkan sikap aku . Nghee :DD Sikap mende , secret deh ;)

Dakpee laa kalau dea takboh kawan dengan aku , aku redha jee . Aku bukannyee takdop kawan lain . Nurin and the geng semue kawan aku . Walau aku sedih gane sekali pun , aku ade kawan untuk hilangkan sedih aku dengan lawok-lawok bodoh awok-awok ni . That's why aku takboh merayu lagi doh . Now , i think i have EVERYTHING :] Lovely parents , sporting siblings and funny friends . I think they're too perfect . For me , youu are my best chingu . Terima kasih sebab mu semua selalu buad aku happy and suke bagai nok tercabut usus-usus . Hawhaw . I can't imagine my life without youu . Thankyouu for everything . Thankyouu so much :') Nan neomu neomu neomu neomu neomu neomu neomu neomu neomu neomu neomu ..... neomu joh-a . Saranghamnida , chingu ;]





Tengok ! Aku still buleh senyum dan suke walau ape
pun terjadi . Semuanyee sebab chingu aku :)

Tu jee . Kbhaii ♥




Suke ? LIKE jea :]

2 komen dari si Comel ♥:

zaty said...

haip! chinguu mmg penting kan.klu xde dorg mmg sunyilah hidup kita ni. :)

이리나를 고소 said...

@zaty
Yeah :] Chinguu is everything ♥

Post a Comment

سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Assalamualaikum :)
Jangan lupe tinggalkan kata.
Satu pun sudah memadai. ♥
Time kasih ♥♥

.img {filter:alpha(opacity=100); -webkit-transition-duration:.5s; -moz-opacity:1.00; opacity:1.00;} img:hover {filter: alpha(opacity=100); opacity:1.00;} .img:hover {filter:alpha(opacity=60); -moz-opacity:0.6; opacity:0.6;}